• رئیس اداره فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی اصفهان؛
  • حمایت دانشگاه صنعتی از طرح‌های پژوهشی دانش‌بنیان‌ها

  • ۱۱:۵۷ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۶
رئیس اداره فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی اصفهان در حاشیه بازدید این دانشگاه از بیست و سومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری استان اصفهان‌ گفت: دانشگاه صنعتی آمادگی انعقاد تفاهم‌نامه‌ها، قراردادها و حمایت‌های مختلف از شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان را دارد. شرکت‌های مستقر در نمایشگاه پژوهش در این شهرک بسیار توانمند هستند.

به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، مدیران ارشد دانشگاه صنعتی اصفهان ظهر امروز، از بیست و سومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری استان اصفهان بازدید کردند.

ذاکر حسین فیروزی، رئیس اداره فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی اصفهان، در حاشیه این بازدید به خبرنگار شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گفت: شرکت‌های بسیار توانمندی در این نمایشگاه حاضر شده‌اند. دانشگاه صنعتی نیز از این بخش حمایت می‌کند.

وی افزود: دانشگاه صنعتی اصفهان برای اینکه شرکت‌های دانش‌بنیان بتوانند از دانشجویان توانمند و نخبه این دانشگاه، پرسنل مورد نیاز خود را جذب کنند و یا برای شرکت در گردهمایی‌های دانشکده‌های مختلف آمادگی دارد تفاهم‌نامه‌هایی را با شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان منعقد کند. این شرکت‌ها همچنین می‌توانند از طریق انعقاد قراردادهای طرح پژوهشی با اعضای هیئت علمی، تحقیقات خود را نیز انجام دهند. این مهم از طریق اداره ارتباط با صنعت این دانشگاه نیز امکان‌پذیر است. به علاوه این دانشگاه از پایان‌نامه‌های تقاضامحور شرکت‌های دانش‌بنیان هم حمایت می‌کند.

گفتنی است در این نمایشگاه بیش از ۸۰ شرکت دانش‌بنیان، دستگاه اجرایی و مراکز آموزشی و دانشگاهی به مدت چهار روز دستاوردهای پژوهشی و فناوری خود را به نمایش می‌گذارند. این نمایشگاه تا ۱۷ آذرماه از ساعت ۸ تا ۱۵ به روی عموم باز و به جهت تسهیل رفت و آمد برای بازدید از این نمایشگاه، وسایل حمل‌ونقل عمومی پیش‌بینی شده است.

تعداد بازدید : ۲۴۰      تاریخ: 1401/09/16

ثبت نظر

جهت ارسال نظر لطفا اطلاعات زیر را تکمیل کنید

captcha
ثبت نظر

نظرات کاربران

درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.

اخبار سایت